2019. december 4., szerda

Rántok egy kis karfiolt munkába menet előtt és közben ki is vasalok elnevezésű étel elkészítésének leírását olvashatjátok. 🙂😯🙄😁
 1. Karfiol megtisztítása és megfőzése, közben a vasaláshoz történő szükséges előkészületek megtétele.
2. Ezt követően ránézni a karfiolra, sózni, borsozni.
3. Vasalás.
4. Észbe kapni, hogy valószínűleg már tuti megfőtt a karfiolunk.
5. Víz leöntése, karfiol kihűtése.
6. Kávé ivás.
7. Vasalás.
8. Kávé.
9. Olajat a serpenyőbe, liszt, zsemlemorzsa előkészítése, tojások felverése.
10. Szembesülni azzal, hogy ripityára szétfőtt a karfiol.
11. Hú akkor most mi a csuda legyen... 12. Kisebb lángra veszem az olaj alatt a tüzet és kávé.
12. Kávézás alatti isteni szikra, hogy meglehetne próbálni karfiolos palacsintát sütni. 13. Az előkészített alapanyagokból a krumplishoz hasonló karfiolos palacsintácskák sütése. 14. Az elégedettségünk derékbatörése azzal, hogy eszünkbe jut a vasaló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése