2013. július 29., hétfő

Az én nagy és okos fiam

Elképeszt, hogy az utóbbi időben egyszerűen nem tudok betelni Nimróddal. Annyira szép, annyira okos és értelmes, hogy hihetetlen. Lehet a pici érkezése miatt,lehet, hogy azért mert ugye 1 évet ,,távol,, voltam tőle, mivel dolgoztam...de lehet csak azért mert ő ilyen...:)
Néhány aranyköpés....

1. Tegnap meg lett tartva mama névnapja (Anna nap) Dani és Nimród együtt játszottak a markológéppel. Dani megunta és elkezdte részletezni Nimródnak, hogy elfáradt a markológépes bácsi, és kell menjen a családjához pihenni, m hogy milyen nehéz munkát végez, stb. stb. Nimród csak nézte komolyan, hallgatta...egyszer megszólalt:
- De ez csak egy játék...:P

2. Maggus níni hozott banánt Nimródnak és azt mondta neki, hogy adjon maminak is belőlle, hogy nőjjön meg a kistestvérének a haja, foga, stb stb. Nimród nem szólt semmit, végig hallgatta komolyan, aztán amikor ki ment Magdus néni megkérdezte tőlem:
- De mír nincs haja Babi maminak :P

3. Anyu mesélt neki egy német nyelvű mese könyvből, de Nimród követelte, hogy a betűket olvassa el anyu és ne csak úgy meséljen magától...Anyu mondta neki, hogy az más nyelven van és majd ha megy oda apa akkor ő leforditja amit ott ír mert ő érti. Erre Nimród ki vette mama kezéből a könyvet, fejjel lefele fordította és azt mondta:
- Olvasd mama a betűket, mert már te is érted. :P

4. Zia játszott vele, s elfáradt egy cseppett és előrehajolt, igy a cofja is előre ment, erre Nimród:
- ülj szípen zia.
-Miért?
-Hogy szípen álljon a hajad.
-Miért?
- Mert úgy Ziás.:P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése